|   | 
  • MÜSİAD KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI


    MÜSİAD KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
    Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir açıklamada bulundu.

     Başkan Çolakbayrakdar, ?8 Mart günü, kadın sorunlarının kamuoyunda tartışılması için önemli bir vesiledir. Kadınlarımızın iş dünyasında daha aktif olmasını arzu ediyoruz. Kariyer planlarında yüksekleri hedefleyen kadınlara toplumsal destek vermek, 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olmayı hedefleyen Ülkemizi daha da güçlendireceğine inanıyorum? dedi.
    Geleceğin teminatı olan nesilleri yetiştiren kadınların, ülkenin geleceğinin şekillenmesine herkesten daha çok katkı sağladığını belirten Başkan Çolakbayrakdar, iş hayatında olduğu gibi sosyal yaşamda, sivil toplum kuruluşlarında kadınların daha etkin olarak yer almaları gerektiğini vurguladı.
    Başkan Çolakbayrakdar açıklamasını, ?Şehrimizdeki kadınlar başta olmak üzere, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü?nü kutluyor, bu anlamlı günün barışı, adaleti ve sevgiyi çoğaltmasını diliyorum? diyerek sonlandırdı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.