|   | 
  • MUSTAFA BOYDAK?TAN NEZAKET ZİYARETİ


    MUSTAFA BOYDAK?TAN NEZAKET ZİYARETİ
    Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) yönetimi, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz?a nezaket ziyaretinde bulundu.

     Kayseri Ticaret Odası Mahmut Hiçyılmaz?ı ziyareti sırasında konuşan Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, ?Kayseri Ticaret Odamızın yeni yönetimine başarılar dilemek için geldik. Kayserimizin önde gelen, işinde başarılı olmuş kıymetli arkadaşlarımızın oluşturduğu bir listeyle karşı karşıyayız. Kendileri ile gurur duyuyoruz. İnşallah Kayseri Ticaret Odamız, Kayserimizin 100 yıldan beri hizmetini gören bir meslek örgütümüzdür. Kayseri Ticaret Odası ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği üyesiyiz. Sırt sırta vermek suretiyle Kayseri'yi daha yukarılara taşımanın gayreti içinde olacağız. Bizde bu ortamda Kayseri Ticaret Odasının her zaman yanındayız? diye konuştu.
    Kayseri ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ise, ?Yapılmış olan seçimlerin neticesinde biz seçim sürecinde neler söylemişsek onların hepsini zaman içerisinde yapacağız. Burada gayemiz üyelerimize hizmet etmek olacak. Bu manada Kayseri Sanayi Odamızın bize destek vereceğinden zaten eminiz. Bu açıdan ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.