|   | 
  • OĞLUMA MOTOSİKLET ALMAK İÇİN YAPTIM!


    OĞLUMA MOTOSİKLET ALMAK İÇİN YAPTIM!
    Kayseri'de 31 kilo esrarla yakalanan 45 yaşındaki Enver Yalçın, lise öğrencisi oğluna motosiklet alabilmek için esrar taşımayı kabul ettiğini öne sürdü.

     Kayseri'de 31 kilo esrarla yakalanan 45 yaşındaki Enver Yalçın, lise öğrencisi oğluna motosiklet alabilmek için esrar taşımayı kabul ettiğini öne sürdü. Mahkeme Yalçın'a 5 yıl 7.5 ay is cezası verildi.

    Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, geçen yıl 26 Ekim'deKayseri'nin Tomarza İlçesi girişinde durdurdukları Enver Yalçın yönetimindeki 58 HE 778 plakalı minibüste yaptıkları aramada toplam 31 kilo toz esrar buldu. Olayla ilgili minibüs şoförü Enver Yalçın, gözaltına alınırken, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

    Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu olarak getirilen Enver Yalçın, ifadesinde, seyyar overlokçuluk yaparak geçimini sağladığını ve ilk kez uyuşturucu taşıma işine girdiğini söyledi. Yalçın, oğlunun Kilis Anadolu Lisesi'nde okuduğunu anlatırken, şu iddiada bulundu:

    "Okuluna her gün 1 saat yürüyerek gidiyor. Oğluma motosiklet satın almak için bu işe girdim.Gaziantep'de tanımadığım biri esrar nakletmemi teklif etti. Aldığım esrarı Kayseri'ye götürüp 5 bin lira alacaktım."

    Duruşmaya tanık olarak çağrılan polis memurları da minibüste yaptıkları aramada motorun altına koli bantlarıyla gizlenmiş 2 kilo 145 gram esrar bulduklarını, kapı döşemelerinin içerisine gizlenen 28 kilo 855 gram esrarın yerini ise sürücü Enver Yalçın'ın kendilerine gösterdiğini anlattı.

    Mahkeme heyeti, "Ticari amaçla uyuşturucu nakletmek" suçundan yargılanan Enver Yalçın'a önce 9 yıl hapis cezası verdi. Yalçın'ın cezası, polise yardımcı olduğu ve duruşmadaki iyi hali gözönüne alınarak cezasını indirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.