|   | 
  • ÖKSÜZKAYA: "KILIÇDAROĞLU, KAYSERİ'NİN İFTİRA ATTIĞI GİBİ BİR ŞEHİR OLM


    ÖKSÜZKAYA:
    AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri ziyaretini değerlendirdi.

     AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri ziyaretini değerlendirdi. Öksüzkaya, "Kılıçdaroğlu, Kayseri'nin iftira attığı gibi bir şehir olmadığını kendi ağzıyla söylemiş oldu. Kafasını ellerinin arasına alıp düşünmeli." dedi.

    Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, Kayseri Sanayi Odası ocak ayı olağan genel kurulunda yaptığı konuşmasında, 'Kayseri devamlı üreten çalışan, kaynaklarını bölüşen bir şehir' açıklamasını değerlendirdi. "Kılıçdaroğlu, Kayseri ile ilgili gerçekleri gördü." diyen Öksüzkaya, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: "Sayın Kılıçdaroğlu'na bilgi verenler Kayseri hakkında ne tür bilgiler veriyorlar onu bilmek mümkün değil, ama Kayseri ziyaretinde iş adamlarımız gerekli bilgilendirmeyi yapmışlardır. Geçmişte bir iş adamımızın bana bahsettiği bir konudan söz etmek istiyorum. Bundan önceki CHP Genel Başkanı'na 'Siz fabrikaları neden ziyaret etmiyorsunuz?' dediğinden bahsetmişti. Bugün CHP Genel Başkanı'nın bir fabrikayı ziyaret etmesi, orada yapılan üretimleri ihracatları görmesi; dolayısıyla 'Kayseri'de işsizlik yok' dediğimizde, buna inanmıyorlardı, bunu görmeleri açısından iyi olmuş."

    Kılıçdaroğlu'nun Kayseri'de işsizliğin olmadığını söylemesinin, Kayseri'nin bir üretim üssü olduğunu söylemesinin önemine dikkat çeken Öksüzkaya, "Kayseri'nin bir ticaret şehri olduğunu ifade etmeleri son derece manidardır ve önemlidir. Kafasını iki elinin arasına alıp düşünmesi lazım. 'Ben hangi şehirle uğraşıyormuşum. Hangi şehre iftira atmaya çalışıyormuşum' şeklinde düşünmesi lazım diye düşünüyorum." ifadesini kullandı.

    Ahmet Öksüzkaya, kabineye atanan yeni bakanlara ilişkin ise şu değerlendirmeyi yaptı: "Milli Eğitim Bakanlığı'na Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı getirildi. Tekirdağ Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu Sağlık Bakanı oldu. Bunlar görevlerinde uzman kişiler. Kültür ve Turizm Bakanı Adana Milletvekili Ömer Çelik oldu. Ertuğrul Günay'dan aldığı bayrağı daha ileriye taşıyacağına inanıyorum. İçişleri Bakanımız terörle mücadelede çok önemli yol katetti. Bu bakanlığa da bir zamanlar Kayseri'de valilik yapmış, şu an Mardin Milletvekili olan Muammer Güler'in getirilmesi de kabinemizi son derece güçlendirmiştir diye düşünüyorum. Tabi siyasette makamlar ve mevkiler geçicidir. Bir süre yaptıktan sonra yerini yeni arkadaşlara devretmek lazımdı."dedi



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.