|   | 
  • ÖNCE KAN BAĞIŞI YAPTILAR SONRA HASTALARA MORAL VERDİLER


    ÖNCE KAN BAĞIŞI YAPTILAR SONRA HASTALARA MORAL VERDİLER
    Kayseri Osman Zeki Yücesan İlköğretim Okulu, kan bağışında bulunduktan sonra talasemi ve lösemili hastalar için moral günü gerçekleştirdi.

     Osman Zeki Yücesan İlköğretim Okulu Müdürü Cengiz Kılıç?ın girişimleri ile talasemi ve lösemili hastalar için velilerle öğretmenler 30 ünite kan bağışında bulundu. Ardından, talasemi ve lösemili hastalara moral günü için öğrenci, öğretmen ve veliler, Argıncık Haydarbey Köşkü At Çiftliği'nde moral günü düzenlendi. Yaşları 6 ile 15 arasında değişen 15 hasta ve aileleri okuldan at çiftliğine götürüldü. Kahvaltı verildi, hasta çocuklar ata bindirildi. Önceden alınan hediyeler de çocuklara teslim edildi.

    Okul müdür yardımcısı ve Sosyal Etkinlikler Kulübü Sorumlusu Seval Tutar Akdemir, ?Talasemi ve lösemli hastalarımızdan bir grup için kan bağışladık. Sonra moral vermek için at çiftliğine geziye götürdük. Önce kahvaltı, ata binme ve hediyeleşme ile bu çocuklarımıza karınca kararınca motivasyon ve moral amaçlı bir organizasyon düzenledik. Yüzlerindeki ve gözlerindeki mutluluk bizleri ağlatmaya ve umutlandırmaya yetti. Her birinin ayrı bir hikayesi, her birinin ayrı bir sorunu ve her birinin ayrı bir dünyası var. Sadece birilerinin ellerinden tutmasını ve bu tür faaliyetlere ve kan bağışlarına ihtiyaçları olduğunu öğrendik. Bu etkinlikte amacımız, insanların hasta ve yakınlarına sahip çıkması, bunlara manevi desteklerini esirgememesi. Bu tip sosyal projeleri önemsiyoruz.? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.