|   | 
  • ÖNCE REFÜJE ÇIKTI SONRA YAN YATTI


    ÖNCE REFÜJE ÇIKTI SONRA YAN YATTI
    Kayseri'de bir minibüs, önüne çıkan otomobile çarpmamak için önce refüje çıktı sonra yan yattı.

      Kayseri'de bir minibüs, önüne çıkan otomobile çarpmamak için önce refüje çıktı sonra yan yattı. 
    Edinilen bilgiye göre, Sivas Bulvarı üzerinden kent merkezine gelen T.K. yönetimindeki 38 RK 799 plakalı minibüsün seyir halindeyken önüne aniden başka bir otomobil çıktı. Önünde çıkan otomobile çarpmamak için aniden fren yapan T.K., direksiyon hakimiyetini kaybetti ve minibüs refüje çıkarak yan yattı. Yan yatan minibüs, yolda park halinde bulunan bir otomobile çarparak durabildi. Çevredekilerin yardımı ile araç içerisinden çıkarılan T.K., kazayı hafif sıyrıklar ile atlattı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri de, olası bir kazaya sebebiyet vermemek için kazanın meydana geldiği caddeyi trafiğe kapattı.
    Kazaya karışan minibüs olay yerine çağrılan çekici ile kaldırılırken, kapanan cadde tekrardan trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.