|   | 
  • Özel Dünyam Hastanesi Personeli Geleneksel İftar Yemeğinde Bir Araya G


    Özel Dünyam Hastanesi Personeli Geleneksel İftar Yemeğinde Bir Araya G
    Özel Dünyam Hastanesi'nin geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde hastane çalışanları ve personeli bir araya geldi.

     Özel Dünyam Hastanesi'nin geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde hastane çalışanları ve personeli bir araya geldi. 
    Dünyam Hastanesi Başhekimi Dr. Erol Bedir ?Bugün Ramazanın ortalarında Dünyam Hastanesi çalışanları, personel ve ortaklarımızla birlikte geleneksel iftar yemekleriyle bir arada olduk. Hastanemizin kuruluşundan buyana 4. geleneksel iftar yemeğimiz. Mekan aynı mekan arkadaşlarımız değişse de Dünya Hastanesinin mensubu olmaktan gurur duyan arkadaşlarımızla birlikte burada bir akşam yemek yeyip müzik dinleyip bir nevi hasret gideriyoruz? dedi.
    Başhekim Bedir ?Gündüzleri hastanede ki yoğun çalışma ortamında çalışma stresinden uzak bir aile sıcaklığı içerisinde iftar yemeğini yedik. Allah kabul etsin ibadet yapan arkadaşlardan Allah memnun kalsın diyorum? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.