|   | 
  • ÖZKÖYLÜ: " ZOR BİR MAÇ OLACAK"


    ÖZKÖYLÜ:
    Hacı Boydak tesislerinde Rizespor ile oynayacağımız maçın hazırlıkları sürüyor. Antreman öncesi açıklama yapan Teknik direktörümüz Osman Özköylü, ?Ligde sezon başından beri zirve yarışında olan bir ekiple karşı karşıya geleceğiz. Her iki takım için de zor bir maç olacak? dedi.

     Antrenmana, Fildişi Sahili (A) Milli Takımı?na çağrılan Gerard Gohou ile hafif sakatlığı bulunan Kenan Şahin katılmadı.

    İdman öncesi açıklamada bulunan Özköylü, ligin ikinci yarısında oynadıkları 9 maçın 6?sını kazandıklarını, 3?ünde de berabere kalarak iyi bir performans sergilediklerini söyledi.

    Bu hafta konuk edecekleri Çaykur Rizespor maçının zirve yarışı bakımından çok önemli olduğunu belirten Özköylü, şunları kaydetti:
    ?Çaykur Rizespor maçını kazanırsak çok önemli bir avantaj elde etmiş oluruz. Çünkü bizi takip eden bir takıma karşı galip gelmiş olacağız. Biz her maça, takım ayırt etmeden çıkıyoruz. Hiç bir maç bizim için birbirinden farklı değil. Çaykur Rizespor karşılaşmasına da bu düşünceyle çıkacağız. Ligde sezon başından beri zirve yarışında olan bir ekiple karşı karşıya geleceğiz. Her iki takım için de zor bir maç olacak. Ama son dönemde yakaladığımız iyi formumuzla bu mücadeleden galip ayrılacağımızı düşünüyorum. Çalışmalar iyi gidiyor. Taraftarımızın desteğiyle de bu zorlu mücadeleden alnımızın akıyla çıkacağız.?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.