|   | 
  • Pide almak için gittiği fırında dehşeti yaşadı


    Pide almak için gittiği fırında dehşeti yaşadı
    Kocaeli'de iftar öncesi pide kuyruğunda beklerken silahlı saldırıya uğrayan bir kişi yaralandı, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı.

    Olay, İzmit ilçesi Yeşilova Mahallesi Turan Güneş Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, iftar için fırında pide sırası bekleyen İ.Y'ye, F.K. tarafından tabancayla ateş edildi. İ.Y. kanlar içinde yerde kalırken, vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Şüpheli ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
    Olayla ilgili inceleme başlatıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.