|   | 
  • PKK, şehirlerde eylem için Suriyeli katili görevlendirdi


    PKK, şehirlerde eylem için Suriyeli katili görevlendirdi
    İstihbarat birimleri, Kandil’de hazırlanan kaos planının detaylarına ulaştı.

    Çözüm sürecinin bitmesiyle Doğu’yu yangın yerine çeviren PKK’nın büyük kentlere saldırılar düzenleyeceği ortaya çıktı. Eylem planı görevi ise Bahoz Erdal kod adlı terörist Fehman Hüseyin’e verildi

     

    Bölücü terör örgütü PKK’nın, Rusların Suriye’nin Halep şehrine havadan bıraktığı mühimmat ile Türkiye’ye yönelik “intikam” eylemleri hazırlığında olduğu tespit edildi. Diyarbakır, Şırnak, Hakkari ve Mardin’de “özyönetim” ilan etme girişimleri engellenen ve son dönemde düzenlenen operasyonlarla çok kayıp veren terör örgütü misilleme arayışına girdi. Saldırı planı görevi ise PKK’nın “özel” ordusu olarak nitelendirilen Kürdistan Özgürlük Şahinleri (TAK) adlı birimin başına getirilen Dr. Bahoz Erdal kod adlı Suriyeli Fehman Hüseyin’e verildi.
     
     
    Emniyet Genel Müdürlüğü, PKK terör örgütünün faaliyetlerini deşifre ederek ülke çapında gerçekleştireceği olası silahlı/bombalı eylemlere karşı tüm birimlerini teyakkuza geçirdi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.