|   | 
  • POLİS VATANDAŞIN KABUSUNA SON VERDİ


    POLİS VATANDAŞIN KABUSUNA SON VERDİ
    Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yaptığı çalışmalarda 23 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılırken, gözaltına alınan 11 kişiden 5'i tutuklanarak cizaevine gönderildi.




    Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yaptığı çalışmalarda 23 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılırken, gözaltına alınan 11 kişiden 5'i tutuklanarak cizaevine gönderildi.

    Valilik'ten yapılan açıklamada, operasyonla alakalı şu bilgiler verildi:
    "Kayseri Emniyet Müdürlüğü Hacılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hacılar ilçesinde değişik tarihlerde meydana gelen 18 adet farklı faili meçhul hırsızlık ve mala zarar verme konusu ile ilgili şüpheli F.T. ve A.O. tespit edilerek, bazı olaylarda ele geçirmiş oldukları suça konu hırsızlık malları ile birlikte yakalanmış, ayrıca hırsızlık mallarını satın aldıkları tespit edilen şahıslara konu ile ilgili işlem yapılmış, F.T. ve A.O. çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanmıştır. 27/01/2015 günü yapılan çalışmalarda, Hacılar ilçesinde değişik tarihlerde meydana gelen faili meçhul hırsızlık konusu ile ilgili şüpheli R.T. tespit edilerek olayların bir kısmında ele geçirmiş oldukları hırsızlık malzemeleri ile birlikte yakalanmış, ayrıca hırsızlık mallarını satın aldığı tespit edilen şahsa işlem yapılmıştır. R.T. çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmıştır. 30/01/2015 günü yapılan çalışmalarda, Hacılar ilçesinde değişik tarihlerde meydana gelen dört adet farklı faili meçhul hırsızlık ve mala zarar verme konusu ile ilgili şüpheliler U.A. ve G.T. tespit edilerek olayların bir kısmında ele geçirmiş oldukları hırsızlık malzemeleri ile birlikte yakalanmış, ayrıca hırsızlık mallarını satın aldıkları tespit edilen 2 şahsa konu ile ilgili işlem yapılmış, U.A. ve G.T. çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanmıştır. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda; toplamda 23 faili meçhul ikametten hırsızlık ve mala zarar verme olayı aydınlatılmış, olaylarla ilgili 11 şahsa adli işlem yapılmış olup, 5 şahıs çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanmışlardır."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.