|   | 
  • Polis Zehir Tacirine Geçit Vermedi


    Polis Zehir Tacirine Geçit Vermedi
    Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin kontrol noktasından kaçan bir aracı kovalamaca sonunda durdurdu. Araçta yapılan aramalarda 69 kilo 100 gram esrar maddesi ele geçirildi.

     Edinilen bilgiye göre Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Kayseri-Malatya karayolunda yaptığı çalışmalarda M.G.'nin kullandığı otomobili durdurarak arama yapmaya çalıştı. Polis ekiplerinin uyarılarına rağmen durmayan M.G. yaşanan kovalamaca sonrasında durdurularak gözaltına alındı. Araçta yapılan aramalarda spor çantalar içinde ağırlığı 69 kilo 100 gram gelen esrar maddesi ile 9 adet streç naylona sarılı 10 kilo 500 gram ağırlığında toz esrar maddesi ele geçirildi.
    Olay sonrasında gözaltına M.G. yapılan soruşturma sonrasında çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.