|   | 
  • Ramazan Sokağı etkinlikleri aralıksız sürüyor


    Ramazan Sokağı etkinlikleri aralıksız sürüyor

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı her gün binlerce kişiyi ağırlamaya devam ediyor. Birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapan Ramazan Sokağı’nda Ubeydullah Sezikli sahne aldı ve ilahi rüzgarı estirdi.
    Ramazan ayını her yönüyle doyasıya yaşamak isteyenler özellikle iftar sonrasında Ramazan Sokağı’na adeta akın ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimarsinan Parkı-Kurşunlu Otoparkı’nda kurulan Ramazan Sokağı on binlerce kişinin uğrak mekanı oldu. Kitapçılardan yöresel lezzetlere, geleneksel el sanatlarından hediyelik eşya stantlarına kadar birçok dükkanın bulunduğu Ramazan Sokağı’nda Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş., Kay-Tur ve KAYMEK’in de farklı etkinliklerin yapıldığı büyük çaplı stantları yer alıyor. Özellikle iftar sonrası Ramazan Sokağı’nde yer alan işyerleri, Mimarsinan Parkı’na kurulan çocuk oyun alanı ve gösteri alanı büyük bir kalabalığa sahne oluyor. Ramazan’ın her rengiyle yaşandığı Ramazan Sokağı’nın teravih namazı sonrası başlayan etkinliklerine Ubeydullah Sezikli de katıldı. Ubeydullah Sezikli konser öncesi ekip arkadaşı ile birlikte sela okudu. Sezikli, gece boyunca birbirinden güzel ilahiler seslendirdi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.