|   | 
  • Reklam Panosunun Altında Kaldı!


    Reklam Panosunun Altında Kaldı!
    Ankara’da fırtına sebebiyle yerinden sökülen reklam panosunun altında kalan 22 yaşındaki kız hayatını kaybetti. Olayın tanıklarından bir esnaf ise, “Tamamen tabelanın altında kaldığı içi müdahale de edemedik. Kurtarıldıktan sonraki hali hiç iç açıcı değildi” dedi.

    Sincan’da dün gece etkili olan sağanak ve kuvvetli fırtına sebebiyle devrilen 10 metrelik reklam panosunun altında kalan 22 yaşındaki Ayşe Yavuz hayatını kaybetti. Yavuz’un spor salonundan çıktığı ve yağmurdan korunmak için tabelanın altına sığındığı öğrenildi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç kızın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Yavuz’un Ayaş’ta ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlanacağı belirtildi.

    “Hali hiç iç açıcı değildi”

    Olayla ilgili konuşan esnaflardan Bilal Yılmaz: “Dün gece bir fırtına yaşandı. Fırtınadan dolayı da reklam tabelası devrildi. Tabelanın altındaki durakta bekleyen üç kişiden ikisi dükkanımıza sağındı. Diğeri ise yaralanmıştı, kafasına cam girmiş. Bize, tabelanın altında bir kızın kaldığını söylediler. Gittiğimizde nabzı atıyordu ve bana “tamam” dedi. Daha sonra can verdi. Tamamen tabelanın altında kaldığı içi müdahale de edemedik. Kurtarıldıktan sonraki hali hiç iç açıcı değildi. Bacağı ters dönmüştü. Yüzü tanınacak halde değildi. Bence inanılmaz bir ihmal var burada. Tabela ilk takıldığı zaman çok önlem alınmadığını düşünüyorduk” dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.