|   | 
  • Rihanna Türkiye'ye geliyor!


    Rihanna Türkiye'ye geliyor!
    Daha önce birçok kez Türkiye'ye gelen ve verdiği konserlerle herkesi kendisine hayran bırakan Rihanna'dan bir sürpriz daha geldi. Geçen gün dünyaca ünlü menajer Mani Nordine, özel davetli olarak İstanbul'a geldi.

    Lüks bir restoranda arkadaşlarıyla yemek yedikten sonra kaldığı otele geçen ünlü menajer, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Ünlü menajerin Türkiye'ye neden geldiği de ortaya çıktı.
    Takvim'in haberine göre, Bir süredir İstanbul'da görüşme halinde olan Nordine'in, Rihanna'yı İstanbul'a getireceği öğrenildi. Dünyaca ünlü yıldız şarkıcı, Şubat ayında özel bir organizasyonda yer alacak.
     
    Yaklaşık 10 sene önce Beşiktaş'ın stadında konser veren Rihanna, müthiş bir konsere imza atmış ve binlerce kişi dünyaca ünlü yıldızı dinlemeye gitmişti.
     
    Bir süre İstanbul'da kalacak ünlü menajer Mani Nordine, yoğun bir şekilde görüşmeler yapacak.
     
     
    Rihanna kimdir?
    Rihanna, 20 Şubat 1988'de Barbados'un Saint Michael şehrinde doğdu. Babası depo amiri "Ronald Fenty", annesi muhasebeci "Monica Fenty"'dir. Annesi Guyana'lı, babası İrlanda asıllı Barbadoslu'dur. Rorrey Fenty ve Rajad Fenty adında 2 erkek kardeşi vardır. 7 yaşında şarkı söylemeye başlayan Rihanna'yı o yıllarda derinden etkileyen olay ise kokain kullanan babası ile annesinin evliliklerinin kötüye gitmesi ve 14 yaşına geldiğinde boşanmaları oldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.