|   | 
  • Sağanak Yağış, Kayseri'yi Serinletti


    Sağanak Yağış, Kayseri'yi Serinletti
    Kayseri'de öğleden sonra etkili olan sağanak yağış, havayı serinletti ve sıcaktan bunalan vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.Kayseri şehir merkezinde sağanak yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kendilerini korumak için çeşitli...

    Kayseri'de öğleden sonra etkili olan sağanak yağış, havayı serinletti ve sıcaktan bunalan vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.
    Kayseri şehir merkezinde sağanak yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kendilerini korumak için çeşitli yollar ararken, bazı vatandaşların ise yağışa aldırış etmeden yollarına devam etmeleri dikkat çekti.
    Bazı vatandaşlar, ''Ramazan'ın ilk gününde Allah bereketini ve rahmetini gösterdi ve yağmur yağdı. Sıcaklar nedeniyle Ramazan'da oruç tutmakta zorlanılacağı düşünülüyordu ama Allah görüldüğü gibi yardımını esirgemiyor ve sıcaktan kavrulan bizleri, rahmetiyle serinletiyor'' dediler.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.