|   | 
  • Samet Aybaba: “Final maçını da kazanmak istiyoruz”


    Samet Aybaba: “Final maçını da kazanmak istiyoruz”
    Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 3-0 kazandıkları Balıkesirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Oyuncularımla gurur duyuyorum. Önümüzde final maçı kaldı. O maçı da kazanıp tur atlamak istiyoruz” dedi.

    Adana Demirspor, TFF 1. Lig'in 33. haftasında evinde Balıkesirspor’u 3-0 mağlup etti. Maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, “Bu oyuncu gurubuyla gurur duyuyorum. Geldikten sonra karma karışlık çizgiden hızlı çıkış, kazanma hırsı, futbolun içerisinde ne varsa bir araya getirdikleri için gurur duyuyorum. Böyle maçlar çok stresli maçlardır. Erken gol her şeyi çözer ama biz o golü ikinci yarı bulduk. Önümüzde final maçı kaldı. O maçı da kazanıp tur atlamak istiyoruz” diye konuştu.

    Yusuf Şimşek: “Biz gururumuzla maçı oynadık”

    Balıkesirspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Adana Demirspor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, “Hakemlerin biraz daha adaletli olmasını isteriz. Bizi de rakipleri de tutmasın. Ortada bir maç yönetsin. Biz gurumuzla maçı oynadık. Son bir maçımız kaldı. Son maçımızı da kulübümüze yakışır şekilde oynayacağız” dedi.
    Balıkesirspor, TFF 1. Lig'in 33. haftasında deplasmanda Adana Demirspor’a 3-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonu basın toplantısında açıklamalarda bulunan Balıkesirspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, “Söyleyeceklerim Adana Demirspor galibiyetine gölge düşürmesin. Şampiyonluk yolunda 3 takıma da başarılar diliyorum. Hakem hataları hep bize mi denk geliyor. Hakemlerin biraz daha adaletli olmasını isteriz. Bizi de rakipleri de tutmasın. Ortada bir maç yönetsin. Biz gurumuzla maçı oynadık. Son bir maçımız kaldı. Son maçımızı da kulübümüze yakışır şekilde oynayacağız” diye konuştu.

     

     

     

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.