|   | 
  • Sedat Peker'den 9. video


    Sedat Peker'den 9. video
    Hakkında organize suç örgütü lideri olmaktan yakalama kararı bulunan Sedat Peker, 9. videosunu yayımladı.Peker videosunda hakkında gözaltı karar bulunan firari Sezgin Baran Korkmaz’ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun uyarısının ardından yurtdışına çıktığını öne sürdü.

     

    * Akit TV’nin Yazı İşleri Müdürü Murat Alan. Kardeşim sen saldırıya uğradığında hastaneye ilk gelenlerden biri ben değil miydim?

    * Seni çocuğunun yanında dövdüler. Bir daha gelirlerse Murat hepsini vur, sana cezaevinde ben bakacağım demedim mi?

    * Engin Sigorta. Süleyman diyordu ya, ‘Ben o poliçe o sesi çok seviyorum’ Lan şirketin 57 kat büyümüş. Dünyanın neresinde böyle bir şey var.

    *(Binali Yıldırım için) 'O uyuşturucu işinde değil' dedim. Oğlunu korumak için o çıkmış meydana.

    * Sayın Başbakan oğlunu korumak için ortaya çıkmana gerek yok ki... Adam 15 senede kaç milyar dolarlık servet yapmış. Sadece Hollanda ayağını biliyoruz.

    * Abdulkadir. Yahu sen gerçekten delisin. 150 kiloluk bir adam Venezuela'ya giderken... Cumhuriyet gazetesi gümrük kayıtlarını patlattı, kit gitmemiş.

    * Torbayla getirdi nasıl dersin. Hiç utanmadın mı bunu yazarken?

    * Aydın Doğan kargaşadan korktu verdi yerleri 750 milyon dolara, aslında bir tanesi o kadar ederdi.

    * Bu 750 milyon doları Ziraat Bankası verdi, banka devletin. Bu 750 milyon doların hiçbirini ödemedi biliyor musunuz bu sahtekar.

    * Benim her ay 10 bin dolar yolladığım bir milletvekili yok ama daha çok yolladıklarım var.

    * İçişleri Bakanı, 6 aydır aranan Sezgin Baran Korkmaz'ı İçişleri Bakanlığı'na çağırıp görüşüyor.

    * 5 Aralık'ta 'Yurt dışına çık' diyor, adam 6 Aralık'ta yurt dışına çıkıyor.

    * Sezgin Baran Korkmaz'ın 45 milyon dolar bir iş adamından alacağı var. Süleyman buna 'Senin hakkında tahkikat yapıldı, dosya var. Sen yurt dışına çık. Bu adamın parasını da sil. Yukarının haberi var' diyor. 'Yukarının' dediği Tayyip abi.

    * Emniyet müdürünün İş Bankası'nda ne işi olur? Parasını ödeyemeyen, İş Bankası'na kalanlar var ya, büyük oteller, arsalar var ya, oraya operasyon.

    * Koskoca MASAK Başkanını kendine köle yaptı, Sadık Soylu köle gibi kullanıyor.

    * Veysi Ateş tatil ekibinde. Tatili birlikte yapıyorlar. Aranan adamın otelinde ne işiniz var? Suit odada 100 bin liraya kalıyorsunuz maaşınız kaç para?

    * Bir de diyorlar Türkiye’den MİT gelecek. Niye lan MİT’teki kardeşlerimizi katıyorsunuz, yiyorsa gelin. Bizim MİT ile ne işimiz var. Ben devletin aleyhine ne söyledim, hırsızlık yapanları söyledim.

    * Doğu Perinçek var, aslında kibar, çok beyefendi adam, konuşunca çok nezaketli. Ama psikolojisi bozuk, Çin iyi Amerika kötü Çin iyi Amerika kötü yav banane Çin’den Amerika’dan.

    * Eskiden beni arayanlar ev, araba isterdi. Şimdi arayanlar bebek bezi, bebek maması istiyor. İnsanlar açlıktan intihar ediyor ama 'Türkiye büyüyor...

    * Size oy toplamak için günlerce her gece yemin ettirirdim oy ver diye. Şimdi beni ajan ettiniz siz. Belayı buldunuz. Ölümüm tek kurtuluşunuz.

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.