|   | 
  • Senatör trafikte video konferansa katıldı


    Senatör trafikte video konferansa katıldı
    ABD’de Ohio eyaleti Senatörü Andrew Brenner, araç kullandığı sırada kendisini evdeymiş gibi gösteren bir arka planla videokonferansa katıldı.

    ABD'nin Ohio eyaleti Senatörü Andrew Brenner, yasama meclisinin çevrimiçi toplantısına katıldı. Kurulun bu haftaki gündeminde, 'elektronik cihazların trafikte kullanılmasının yasaklanması' öngören yasa tasarısının yer aldığı ifade edildi. Senatör Andrew Brenner, çevrimiçi toplantıya araç sürerken katılırken, trafikte olduğunu belli etmemek için arka planı değiştirdi. Toplantıya katılan diğer senatörlerin, Brenner'ın toplantıya araç kullanırken katıldığını fark etmesinin ardından şaşkına döndü.

    "AYRI AYRI İKİ TOPLANTIYA KATILDIM"

    Yerel medyaya konuşan Brenner, görüşme sırasında araç kullandığını itiraf ederek, "Dikkatim dağılmamıştı. Araç sürmeye ve görüşmeyi dinlemeye özen gösteriyordum ayrı yerlerde arka arkaya iki toplantıya katıldım. Başka çare yoktu" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.