|   | 
  • SPO'DAN "İMAR HUKUKU VE KAMULAŞTIRMA" KONFERANSI


    SPO'DAN
    Şehir Plancıları Odası (SPO) Kayseri Şubesi tarafından üyelerine yönelik "İmar Hukuku ve Kamulaştırma" konulu konferans düzenlendi.

     Şehir Plancıları Odası (SPO) Kayseri Şubesi tarafından üyelerine yönelik "İmar Hukuku ve Kamulaştırma" konulu konferans düzenlendi.

    Kocasinan Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen konferansta, SPO Kayseri Şube Başkanı Dr. Seda Çalışır Hovardalıoğlu üyelerine yönelik gerçekleştirdikleri faaliyetlerin bundan sonra da devam edeceğini ifade etti.

    Konferansa konuşmacı olarak katılan Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Teftiş Kurulu Başkanlığında görevli Veli Böke şehir planları ve bunların uygulanmasındaki yetki hiyerarşisi, imar kanununda ortaya çıkan hukuki sorunlar ve kamulaştırma konularında katılımcılara bilgiler verdi.

    Konferansın sonunda planlama ve uygulamada şehir plancılarının gerekliliği ve meslek alanında karşılaştıkları sorunlarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.