|   | 
  • Süleyman Soylu’dan Bahçeli’ye yanıt


    Süleyman Soylu’dan Bahçeli’ye yanıt
    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugünkü grup toplantısından sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan teşekkür mesajı geldi.

    Bakan Soylu, “Devletimizin terörle mücadele azim ve kararlılığına, kahraman güvenlik güçlerimize, edeben ifade ederim ki şahsıma ve mücadele arkadaşlarıma, büyüğümüz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn.Dr. Devlet Bahçeli'ye güven ve inancı için minnet ve şükran duyuyorum. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

    MHP grup toplantısında, son günlerde istifa edeceği yönünde iddialar çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek veren Devlet Bahçeli, “Kim demiş Sayın Soylu yalnız diye? Hakkında ne söylenirse söylensin, hayasız tezviratlara aldırış etmemiz mümkün değildir. İtibar suikastını kabul etmiyoruz” demişti…



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.