|   | 
  • Tahkim Kurulu'ndan Fernandao kararı


    Tahkim Kurulu'ndan Fernandao kararı
    Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin Brezilyalı forveti Fernandao'ya verilen 2 maçlık cezayı 1 maça indirdi.

    Tahkim Kurulu, bugün yapılan toplantının ardından alınan kararları açıkladı. Beşiktaş ile ligde oynanan derbide gol sevinci nedeniyle 2 maç ceza alan Fenerbahçeli futbolcu Fernandao'nun cezası 1 maça indirildi. Tahkim Kurulu'nun söz konusu kararında şu ifadelere yer verildi:

    "Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin, futbolcusu Jose Fernando Viana De Santana ile ilgili PFDK'nın 28.02.2018 tarih ve E.2017-2018/695 - K.2017-2018/815 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde;
    - Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin, futbolcusu Jose Fernando Viana De Santana'nın taraftarlara yönelik hakareti nedeniyle verilen cezanın, futbolcunun eyleminin, "Sportmenliğe Aykırı Hareket" olarak değerlendirilmesi gerektiğinden; cezanın FDT 36/1-a ve 35/4 maddeleri uyarınca 1 resmi müsabaka men ve 13.000,00 TL para cezası şeklinde düzeltilerek onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir."




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.