|   | 
  • Taksideki Savcı Tacizi Önledi!


    Taksideki Savcı Tacizi Önledi!
    Kadıköy'de meydana gelen bir olayda, tacizden kaçan Kübra K. (25), binmeye karar verdiği takside Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi bürosunda görevli Cumhuriyet Savcısı Ayşe Gül Gürer ile karşılaştı.

    Olayın ardından gözaltına alınan şüpheli Mustafa E. (35) hakkında tamamlanan soruşturma sonucunda "Cinsel saldırı" ve "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından toplamda 17 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyor.
     
    30 Haziran 2023 tarihinde Kadıköy'de gerçekleşen olayda, Kübra K. yürüyüşü sırasında bir kişinin yaklaşması üzerine, kaçmaya çalıştı. Ancak şüpheli Mustafa E. tarafından takip edilen Kübra K., yardım istemek amacıyla bir taksiye bindi. Taksinin içinde bulunan Savcı Ayşe Gül Gürer, yardım talebinde bulunan Kübra K.'yı taksiye aldı. Şüpheli Mustafa E. ise taksiyi takip ederek olaya müdahale etti.
     
    Olay sonrasında gözaltına alınan Mustafa E. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, şüpheli ile Kübra K. arasında husumet olmadığı, taciz iddiasının sebepsiz bir suçlamaya dayandığı belirtildi. Şüphelinin eylemlerinin sarkıntılık aşamasını aştığına vurgu yapılırken, Mustafa E. hakkında cinsel saldırı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından cezai işlem uygulanması talep edildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.