|   | 
  • Talas Belediyesinin araçları Ford Metinler'den


    Talas Belediyesinin araçları Ford Metinler'den

    Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla Talas Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 15 Milyon lira tutarındaki Yatırım Tanıtım Töreni'nde Metinler Ford Trucks tarafından tedarik edilen Türk Mühendislerince tasarlanarak üretilen % 100 yerli 11 adet damperli kamyon, 2 adet çöp arabasının anahtar teslimi yapıldı. Ayrıca tamamen Türk Mühendisleri tarafından tasarlarak üretimi gerçekleştirilen Yerli Ford Courier araç ta Talas Belediyesi'ne hediye edilirken, Sosyal sorumluluk kampsamında 2 adet akülü sandalye de Talas Belediye Başkanı H. Mustafa Palancıoğlu'na teslim edildi.
     
    Törende, yerli üretime katkılarından dolayı Yönetim Kurulu Başkanımız Metin Köseoğlu tarafından Talas Belediye Başkanı H. Mustafa Palancıoğlu'na plaket takdim edildi.



    Etiketler ford metinler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.