|   | 
  • Tartıştığı Kişinin Evini Ateşe Verdi


    Tartıştığı Kişinin Evini Ateşe Verdi
    Kayseri?de tartıştığı kişinin evini ateşe veren zanlı jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre Sarıoğlan ilçesine bağlı Kadılı Mahallesinde meydana gelen olayda M.G. ile Ş.U. arasında tartışma çıktığı...

    Kayseri?de tartıştığı kişinin evini ateşe veren zanlı jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

    Edinilen bilgiye göre Sarıoğlan ilçesine bağlı Kadılı Mahallesinde meydana gelen olayda M.G. ile Ş.U. arasında tartışma çıktığı öğrenildi. Çıkan tartışma sonrasında M.G.?nin, Ş.U.?ya ait evi yaktığı bildirildi. Çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yapılan incelemelerde evde yaklaşık 5 bin TL maddi zarar meydana geldiği belirlendi.

    Yetkililer, olay sonrasında yakalanarak gözaltına alınan M.G.?nin hakkında yapılan soruşturma sonrasında serbest bırakıldığını bildirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.