|   | 
  • TEKDEN YÖNETİM KURULU BAŞKANI KEMAL TEKDEN ?İNSANIN SIRRI? İSİMLİ KİTA


    TEKDEN YÖNETİM KURULU BAŞKANI KEMAL TEKDEN ?İNSANIN SIRRI? İSİMLİ KİTA
    (İHA) - Tekden Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden çıkarmış olduğu ?İnsanın Sırrı? isimli kitabının tanıtımını yaptı.

     Tekden Hastanesinde yapılan kitap tanıtımında konuşan Tekden Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, ?İnsanın Sırrı kitabı yakın bir zamanda piyasaya çıktı. Bu kitap 20 yıllık bir çalışmanın sonucunda ortaya çıktı. Gördüğüm kadarıyla kitap piyasasında insanı bir bütün olarak anlatan bir kitap yok. Bu bakımdan ben bunu kendim üstlenmeyi kendime görev bildim ve böyle bir kitabı sizlere sundum. İnşallah bu kitabın faydalı olacağını düşünüyorum. Kitabımız insanı merak eden, insanı araştıran, insan hakkında düşünen bütün insanlara hitap ediyor. İnşallah yakında bu kitabı İngilizce veya başka dillerde de çıkartıp dünya çapında dağıtımını sağlamayı planlıyoruz. Kitabımızdan elde edilecek gelir de tamamen Türkiye Üstün Zekalı ve Dahi Çocukların Eğitimi Vakfına gidecek. Kitabımız böyle bir hizmette yapacak. İnsan konusu tarih boyunca çok merak edilmiştir. İnsan hep kendini sorgulamıştır. Bu nedenle bende bu sorgulamaları da içine alan bir çalışma yaptım. İnşallah önemli bir fayda verir diye düşünüyorum? diye konuştu.
    Tekden, konuşmasının ardından gazetecilere çıkartmış olduğu kitabı imzalayarak verdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.