|   | 
  • THY Euroleague’de Türk takımlarından 4’te 4


    THY Euroleague’de Türk takımlarından 4’te 4
    THY Euroleague’in 26. haftasında Galatasaray Odeabank, Anadolu Efes, Fenerbahçe ve Darüşşafaka Doğuş parkeden galip ayrıldı.

    THY Euroleague’in 26. haftası Türk takımları açısından güzel geçti. 4 Türk ekibi oynadıkları 4 maçtan da galip ayrıldı. Haftanın açılış maçında Anadolu Efes, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşılaştığı İsrail ekibi Maccabi FOX Tel Aviv’i 92-87 mağlup etti. Lacivert-beyazlılar, bu galibiyetle play-off şansını sürdürdü.

    FENERBAHÇE ALMANYA DEPLASMANINDAN GÜLEREK DÖNDÜ

    Fenerbahçe de Almanya deplasmanında Brose Baskets Bamberg ile mücadele etti. Sarı-lacivertliler, parkeden 83-78 galip ayrılarak, bu sezonki 17. galibiyetini elde etti. Fenerbahçe böylece yaklaşan play-offlarda üst taraftaki yerini sağlamlaştırdı.

    GALATASARAY İKİNCİ YARIDA AÇILDI

    Galatasaray Odeabank Yunanistan deplasmanında Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, devreye 48-35 geride girmesine rağmen, rakibini 80-71 mağlup etmeyi başardı. Darüşşafaka Doğuş ise evinde mücadele ettiği İspanyol ekibi FC Barcelona Lassa’yı 67-56 yendi.

     

     

    BU SEZON İKİNCİ

    Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe, Anadolu Efes ile Darüşşafaka Doğuş, bu sezon Eurolegue’de ikinci defa hepsi bir haftada rakiplerini mağlup etmeyi başardı. 4 Türk takımı daha önce de ligin 24. haftasında rakiplerini mağlup etmişti.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.