|   | 
  • TOÇ BİR-SEN ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİNİ ELEŞTİRDİ


    TOÇ BİR-SEN ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİNİ ELEŞTİRDİ
    (İHA) - Toç Bir-Sen, orman muhafaza memurları atama ve yer değiştirme yönetmeliğine ilişkin basın açıklaması yaptı.

     Toç Bir-Sen Kayseri Şubesi Başkanı Mehmet Andaç, ?28387 sayılı resmi gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren orman muhafaza memurları atama ve yer değiştirme yönetmeliği ile orman muhafaza memuru çalışanlarımız ve aileleri büyük bir mağduriyetle karşı karşıya bırakılmıştır? dedi.
    ?Ülkemizin en önemli kurumlarından biri olan Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü sosyal tarafların görüş ve önerilerini dikkate almadan ortaya koyduğu bu oldu bitti yönetmeliğinin kabul edilir hiçbir yanı yoktur? diyen Andaç, ?Toç Bir-Sen Genel merkezimizin görüşmeleri ve talepleri doğrultusunda dönemin Orman Genel Müdürü Sayın Mustafa Kurtulmuşun imzası ile 25.09.2012 tarihinde 27 Orman bölge müdürlüğüne zorunlu rotasyon uygulanması için bir yazı göndermiş bu yazı ile birlikte Orman Muhafaza memurlarımızın bir nebze de olsa rahatlamış, umutlanmışlardır. Ancak bu olumlu havanın yeniden soğutulmaması bilinmeli ki Orman ve Su İşleri Bakanlığına Orman genel müdürlüğüne ve memurlarımıza hiçbir olumlu sonucu olmayacaktır? diye konuştu.
    Andaç ayrıca, ?Orman muhafaza memurlarımızın önce kendileri sonrada mağdur olan eşleri ve çocuklarının susturulmuş sesine tercüman oluyoruz? ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.