|   | 
  • Trafik Canavarı Yine Can Aldı


    Trafik Canavarı Yine Can Aldı
    Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.


    Alınan bilgilere göre, Melikgazi ilçesi Osman Kavuncu Bulvarı DSİ önünde, İsmail Serdar Ç. (37) yönetimindeki 58 NF 424 plakalı otomobil ile Orhan A.'nın (46) kullandığı 63 ET 307 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle Orhan A.'nın kullandığı otomobil, takla atıp ters dönerken, İsmail Serdar Ç.'nin kullandığı otomobil orta refüje çıkıp yaklaşık 60 metre sürüklendikten sonra aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazanın etkisiyle ters dönen ve hurdaya dönen araçta, elektrik aksamının kısa devre yapması sonucu dumanlar yükselmeye başladı. Araç içerisinde sıkışan Orhan A., olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu otomobilden çıkarıldı.
    Kazada ağır yaralanan Orhan A. ile hafif yaralanan İsmail Serdar Ç. ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni kaldırıldı. Acil Servis Yoğun Bakım'da tedavi altına alınan Orhan A., tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
    Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.