|   | 
  • TRAFİKTE CAN GÜVENLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI


    TRAFİKTE CAN GÜVENLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
    İl Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan ?Trafikte Duyarlıyım? projesi çerçevesinde ?Trafikte Can Güvenliği Protokolü? imzalandı.

     Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, proje kapsamında hedef kitle olarak seçilen ilin kurum yöneticileri, ileri gelenleri, seçilen okullarda görevli öğretmenler ve Trafik gönüllüsü olan öğrencilerin duyarlılığı ile vatandaşlara trafik kurallarının ve trafik eğitiminin önemini hatırlatmak ve farkındalık oluşturmanın amaçlandığı bildirildi.
    Trafikte Duyarlıyım projesi?nin Valilik tarafından onaylandığı, il protokolü ve ileri gelenlerinin, proje ortağı olduğu belirtilen açıklamada, ?Sümer Anadolu Lisesi, Besime Özderici Orta Okulu, Kadir Has Orta Okulu ve Hayriye Dabanoğlu İlk Okulu'ndan seçilen toplam 28 Trafik Gönüllüsü öğrenciler ile proje ortağı olan Erciyes Üniversitesi Kampüs Tv'de görevli bir kameramanın çekimleri yapması suretiyle ?Trafik Can Güvenliği Protokolü? imzalatılarak projenin faaliyetleri sürdürülmektedir? ifadesinde bulunuldu.
    Proje çerçevesinde Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur ile Hayriye Dabanoğlu İlk Okulu öğrencilerinden Rukiye Ceylan arasında ?Trafikte Can Güvenliği Protokolü?nün imzalandığı bildirildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.