Kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ'a hafta sonu çıkmak isteyenler, metrelerce kuyruk oluşturdu. Sabahın ilk saatleri itibarıyla teleferikle zirveye çıkmak isteyenler, yarım saati aşkın sıra bekledi.
Uludağ’da Metrelerce Kuyruk!

Kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ'a hafta sonu çıkmak isteyenler, metrelerce kuyruk oluşturdu. Sabahın ilk saatleri itibarıyla teleferikle zirveye çıkmak isteyenler, yarım saati aşkın sıra bekledi.
UNESCO Dünya Miras Listesinde bulunan Denizli’deki Pamukkale Hierapolis Ören Yeri, 2025 yılının
Antalya’yı yılın ilk 8 ayında 11 milyon 702 bin 733 kişi ziyaret etti. En çok turist Rusya, Alm
Artvin'in "Sakin Şehir" unvanlı Şavşat ilçesinde bulunan Karagöl-Sahara Milli Parkı, doğal güze
Türkiye'nin en sıcak illerinden Adana'da bu sene az yağış olması ve barajların doluluğunun düşm
Elazığ’ın Palu ilçesinde bulunan Teke Deresi, serin havası ve doğal güzelliğiyle vatandaşların
Sivas'ın Yıldız Beldesi'nde bulunan ve 'Saklı Cennet' olarak bilinen Değirmenaltı Şelalesi, gör
Hakkari'ye gelen doğaseverler, son yıllarda doğa turizmiyle öne çıkan güzellikler keşfetmek içi
Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.
YORUMLAR
YORUM YAP!
Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.