|   | 
  • Uyuşturucu Tacirleri Cezaevine Konuldu


    Uyuşturucu Tacirleri Cezaevine Konuldu
    Kayseri'de, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla yakalanan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Edinilen bilgiye...

    Kayseri'de, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla yakalanan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

    Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Atatürk Bulvarı Kümbet Camii yanında A.Y. isimli şahsı yakaladığı öğrenildi. A.Y.'nin üzerinde yapılan aramalarda 34 adet kağıda sarılı satışa hazır halde 70 gram esrar maddesinin bulunduğu bildirildi.

    Ekiplerin Talas ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi Ertuğrul Gazi Sokak üzerinde bir otomobilde yaptıkları aramalarda 28 adet sentetik uyuşturucu hap olan Ecstasy hap ele geçirildi. Olayla ilgili olarak D.G.'nin yakalanarak gözaltına alındığı kaydedildi.

    Yetkililer, gözaltına alınan iki kişinin 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandıkları bildirildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.