|   | 
  • UYUŞTURUCU TİCARETİNE 5 YIL HAPİS


    UYUŞTURUCU TİCARETİNE 5 YIL HAPİS
    Kayseri?de, uyuşturucu satışı yaptıkları gerekçesiyle yargılanan 3 sanıktan 2?si 5 yıl hapis ve 3 bin TL para cezasına çarptırılırken, bir sanıkta 2 yıl 6 ay hapis ve bin 500 TL para cezasına çarptırılarak hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.

     2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada tutuklu sanıklar İ.B., R.S. ile tutuksuz sanık F.Ö. hazır bulundu. Son sözleri sorulan sanıklar suçlarını itiraf ettiklerini belirterek beraatlarını talep etti. Mahkeme yaptığı yargılama sonucunda İ.B. ve R.S?yi 5 yıl hapis ve 3 bin TL para cezasına çarptırırken, tutuksuz sanık F.Ö.?yü de 2 yıl 6 ay hapis ve bin 500 TL para cezasına çarptırarak hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.