|   | 
  • VİLADET ÇOCUK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN GÜNEYDOĞU'YA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ


    VİLADET ÇOCUK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN GÜNEYDOĞU'YA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
    Kayseri Kılıçaslan Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Viladet Çocuk Akademisi öğrencileri, Yüksekovalı öğrencilere çeşitli hediyeler gönderdi.

     Kayseri Kılıçaslan Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Viladet Çocuk Akademisi öğrencileri, Yüksekovalı öğrencilere çeşitli hediyeler gönderdi.

    Minik öğrenciler, "değerler eğitimi" çerçevesinde hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projesi ileHakkari Yüksekova'daki kardeşlerinin umutlarına ortak oldu.

    Öğrenciler, kendileri gibi okul öncesi eğitimi alan akranlarına hediyelerin yanı sıra duygularını ifade ettikleri resimler de gönderdi.

    Öğretmenlerden Hülya Genç, "Eğitim kurumları olarak kapsamlı bir kardeşlik köprüsü faaliyeti yürütüyoruz, bizler de Viladet Çocuk Akademisi olarak öğrencilerimizle bir kampanya başlattık, kaban, eşofman, ayakkabı başta olmak üzere birçok hediyeyi Yüksekova-ya gönderiyoruz, öğrencilerimiz ayrıca kardeşleri için resimler de yaptılar" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.