|   | 
  • Yılın İlk Karpuzu Dilimle Satılıyor


    Yılın İlk Karpuzu Dilimle Satılıyor
    Kütahya'da yaz aylarının vazgeçilmez meyvesi karpuz tezgahlarda yerini alırken, vatandaşların fiyatları yüksek bulması sebebiyle yarım ve çeyrek dilimler halinde kesilerek satışa sunuluyor.

    Fiyatları 70 ile 80 lira arasında değişen karpuz dilimleri tezgahları süslüyor. Kütahya'da tezgahlara çıkan karpuzun fiyatını yüksek bulan vatandaşlar çözümü yarım ya da çeyrek dilim almakta bulurken, bazı vatandaşlar yarım ve çeyrek karpuzun fiyatını da yüksek bularak satın almaktan vazgeçiyor.
     
     
    Kütahyalı manav Engin Kayıkçı, dilim karpuzların tezgahlarda yerini aldığını ve müşterileri beklediğini söyledi. Manavdan alışveriş yapan bir vatandaş ise dilimlenmiş karpuz aldığını, çok sevdiğini ve herkese tavsiye ettiğini dile getirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.