|   | 
  • YABANCI ÖGRENCİLER MEKKE'NİN FETHİNİ KUTLADI


    YABANCI ÖGRENCİLER MEKKE'NİN FETHİNİ KUTLADI
    Kayseri'de lise ve üniversitelerde öğrenim gören 55 ülkeden öğrenciler, yılbaşı öncesi Gaziosman Kuran kursunda Mekke'nin fethi etkinliğinde bir araya geldi.

     Kayseri'de lise ve üniversitelerde öğrenim gören 55 ülkeden öğrenciler, Yılbaşı öncesi Gaziosman Kuran kursunda Mekke'nin fethi etkinliğinde bir araya geldi. Yapılan çekilişle, çeşitli armağanlar verildi.

    Kayseri'de yabancı ülkelerden gelen ögrencilerin kurduğu Kayseri Uluslararası Öğrenciler Derneği (KUDER) tarafından, merkez Kocasinan İlçesi Gaziosman Kuran Kursu'nun üst katındaki salonda bir araya gelen çoğu Afrika ülkelere mensup öğrenciler namaz kıldı. Ardından okunan Kuran-ı Kerim dinleyip, Mekke'nin Fethi'ne ilişkin slayt gösterisini izledi. Günün önemine ilişkin konuşmaların ardından, öğrenciler çeşitli firmalar tarafından verilen giyim eşyaları başta olmak üzere, kennteki resturantlarda ücretsiz ögle veya akşam yemeği fişi kazandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.