|   | 
  • YAHYALI POLİSİNDEN YETİMLERE YARDIM!


    YAHYALI POLİSİNDEN YETİMLERE YARDIM!
    Yahyalı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kampanyada toplanan giyecekler, öksüz ve yetimler ile fakir öğrencilere dağıtıldı.

     Yahyalı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kampanyada toplanan giyecekler, öksüz ve yetimler ile fakir öğrencilere dağıtıldı.

    Edinilen bilgiye göre, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından düzenlenen kampanya çerçevesinde ilçedeki esnaflardan toplanan giyecek ve ayakkabılar, Yahyalı Milli Eğitim Müdürlüğütarafından belirlenen 93 öksüz ve yetim ile fakir öğrenciye hediye edildi.

    Proje kapsamında, bir öğrencinin pansiyon ve eğitim giderlerinin karşılandığı, askerden terhis olan fakir gençlere dönüş bileti alındığı, eski bir hükümlünün topluma kazandırılması amacıyla el işleri yaparak geçimini sağlamasına destek olunduğu belirtildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.