|   | 
  • Yardımlaşmak Ve Paylaşmak İşin Özü


    Yardımlaşmak Ve Paylaşmak İşin Özü
    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bereket ayı olarak bilinen Ramazan ayının özünde birlik, beraberlik ile paylaşma ve yardımlaşmaolduğunu söyledi.Hayırseverlerin desteği ve katkıları ile her gün Hunat Katlı Otoparkında...

    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bereket ayı olarak bilinen Ramazan ayının özünde birlik, beraberlik ile paylaşma ve yardımlaşmaolduğunu söyledi.
    Hayırseverlerin desteği ve katkıları ile her gün Hunat Katlı Otoparkında 1.200 kişiye iftar yemeği veren Erciyes Feneri İftar Sofrasına dün akşamki ikram ve destekleri ile katkıda bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç oldu. İftar yemeğine Eşi Dr.Necmiye Büyükkılıç ile birlikte katılan ve yemek dağıtımını bizzat yapan Başkan Büyükkılıç,Erciyes Feneri?nin uzun yıllardır toplumdaki sosyal dengenin korunması yönünde önemli bir görevi yerine getirdiğini kaydetti.
    Ramazan ayının toplumda bireylerin birbirleri ile paylaşmanın ve yardımlaşmanın hazını yaşadığı mübarek bir ay olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, ?Bu ayda birlik ve beraberliğin korunması ve devam ettirilmesi için büyük bir çalışma sergilenmektedir. Kısacası ramazan ayı bireylerin kendi kendileri ile bir bakıma nefis muhasebesi yapmasının yanında, toplum olarak da paylaşma ve yardımlaşma duygusunun gelişmesine imkân tanımaktadır ? dedi.
    Erciyes Feneri?nin hayırseverleri hem teşvik ettiğini ve yönlendirdiğini İftar sofrasının şehrin merkezinde olmasından dolayı, her kesimden vatandaşı buluşturduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç,Bu anlamlı hizmetlerinden dolayı emeği geçen herkesi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.
    Ezanın okunması ile birlikte iftarını açan Başkan Memduh Büyükkılıç, yemeğin ardından vatandaşlarla sohbet ederek, dilek ve temennilerini dinledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.