|   | 
  • Yaşanan Soğuk Havalar Kayısıyı Vurdu


    Yaşanan Soğuk Havalar Kayısıyı Vurdu
    Bu yıl bahar mevsiminde yaşanan soğuk hava ve dolu yağışları kayısıyı vurdu.Soğuk havaların meyveleri vurması, meyve fiyatlarını ikiye katladı. Ramazan ayında sofralarda en çok buluna hoşaf bu yıl vatandaşın cebini zorladı. 32 yıldır...

    Bu yıl bahar mevsiminde yaşanan soğuk hava ve dolu yağışları kayısıyı vurdu.
    Soğuk havaların meyveleri vurması, meyve fiyatlarını ikiye katladı. Ramazan ayında sofralarda en çok buluna hoşaf bu yıl vatandaşın cebini zorladı. 32 yıldır kuruyemişçilik yapan Ahmet Karaca ?Ramazan satışları bu sene geçen senelere göre çok düşük. Kayısının olmaması satışların artmamasının sebebi olabilir? dedi.
    Fiyatların artması ile piyasada durgunluk olduğunu söyleyen Alper Ceylan ? Piyasada biraz durgunluk var sebebi ise fiyatlarının artması ve meyveleri soğuk almasından kaynaklanıyor. Kayısı fiyatlarının pahalı olmasının nedeni soğuk alması. Geçen seneye göre yüzde 50 düşüş var. Hurma fiyatlarında değişiklik yok ama en çok rağbet gören kayısıydı. Oda bu yıl çok pahalı vatandaşın alım gücü zayıf. Hurma fiyatlarımız 8 TL, 28 TL olarak değişmekte. Üzüm fiyatlarımızda 8- 12 TL olarak değişiyor. Son olarak kayısı fiyatlarımız 15 TL?den başlıyor 35 TL?ye kadar gitmekte? ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.