|   | 
  • YEŞİL YAPRAK ÖDÜLÜ YAHYALI SEYDİLLİ İLKOKULU?NA VERİLDİ


    YEŞİL YAPRAK ÖDÜLÜ YAHYALI SEYDİLLİ İLKOKULU?NA VERİLDİ
    TEMA Vakfı?nın Yavru TEMA programı kapsamında 2 yıl süren bir çalışma sonunda ödül olarak verdiği ?yeşil yaprak? Yahyalı Seydilli İlkokuluna verildi.

     Yavru TEMA öğretmeni Mehmet Ünlü, ?Yeşil Yaprak?, çocukların toprak, erozyon, doğa konularında bilinçlendirilmesine, sürdürülebilir yaşam ilkesini benimsemiş sorumluluk sahibi bireylerin yetiştirilmesine katkıda bulunan Yavru TEMA programının bir devamı niteliğini taşımaktadır. İki yıl süren bu çalışmalarımız sonunda öğrencilerim ve okul yönetimimizle bu ödülü aldık. Bizler çevreye duyarlı bir nesil yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Çalışmalardan etkili ve verimli sonuçlar alarak, programın devamlılığını canlı tutmak amacıyla oluşturulan bu ödül bizleri birkat daha motive etti. Verdikleri destekten dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Tanrıverdi ve okul müdürümüz Orhan Büber hocama ve sevgili öğrencilerime teşekkür ediyorum'' dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.