|   | 
  • ZAMLAR, SİGARA TİRYAKİLERİNİ ETKİLEMEDİ


    ZAMLAR, SİGARA TİRYAKİLERİNİ ETKİLEMEDİ
    Yılbaşında yürürlüğe giren tütün ve tütün ürünlerine yapılan zamlar da tiryakileri etkilemedi.

     Yılbaşında yürürlüğe giren tütün ve tütün ürünlerine yapılan zamlar da tiryakileri etkilemedi. Tütün ve tütün ürünleri satan bayiler, zamlardan sonra satışlarda bir düşüş gözlenmediği bildirildi.

    Tütün ve tütün ürünleri satan Tekel bayisi İlhan Billur, yılbaşından itibaren sigaralara yapılan zamlardan sonra satışlarında bir düşüş olmadığını ifade ederek, "Sigara tiryakileri son zamlardan sonra da sigara almaya devam ediyor. Zam, sigara satışlarını etkilemedi, satışlarda bir düşüş olmadı" dedi.

    Sigaraya yapılan zamlardan sonra tütün satışlarında bir artış gözlendiğini kaydeden Billur, "Biz, Tekel bandrollü tütün de satıyorduk. Bundan önce sigaraya yapılan her zamdan sonra, tütün satışlarımızda belli bir artış yaşanırdı. Ancak, tütündeki vergiler artırılıp üretici firma ile Tekel arasında da anlaşmazlık olunca, firma üretimini durdurdu ve biz de Tekel bandrollü başka tütün bulamadığımız için tütün satışı yapamıyoruz" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.