|   | 
  • "Ben 18 yaşında ne olacağım? Geceleri uyuyamıyorum"


    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretlerine Erzurum'un Horasan ilçesinde devam etti.

    Bir gencin "Ben 18 yaşında ne olacağım? Geceleri uyuyamıyorum" demesi Akşener'i duygulandırdı, "Bu yaşında öyle şeyler söyledin ki, benim yaşımdaki herkesi utandırdın. Sizlere nasıl kıydık" dedi.

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, yurt genelindeki esnaf gezileri devam ediyor. Akşener, bugün Erzurumluları dinledi.

    Akşener şunları söyledi:

    - Üniversite mezunu sınavdan 92 puan almış, 80 puan alan mülakattan elenmiş, sınavdan 60 almış mülakatta atanmış. Umutsuzluk anlamında mahveden bir şey. Buradaki vatandaşların ekonominin de ötesinde böyle bir problemi var.

    - Gezme amacım sorunları kamuoyuna mal etmek. Oy için gezmiyorum. Seçim zamanı gezilecek oy istenecek. O bugünün işi değil.

    Karsın Sarıkamış ilçesinden gelen 11.sınıf öğrencisi 16 yaşındaki bir genç: “Ben hastanede bir abiyle konuşurken 80 puan aldığını, atanamadığını söylemişti. Ben bunu duyduğumdan beri geceleri uyku uyuyamıyorum. Bizim elimizden kim tutacak? Markete giriyorum, her şey ateş pahası. Ben gece yastığa başımı koyuyorum 18 yaşında ne olacağım diye uyuyamıyorum” diye konuşması üzerine duygusal anlar yaşandı.

    Akşener, gence “Bu yaşında o kadar büyük dertlerden ve kaygılardan bahsettin ki benim yaşımdaki herkesi utandırdın. Senin bu yaşında ıslık çalıp dolaşman lazım. Sizlere nasıl kıydık” dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.