|   | 
  • ?ENGELLİ KOORDİNASYON MERKEZİ?NDE ENGELLİLERİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ARANI


    ?ENGELLİ KOORDİNASYON MERKEZİ?NDE ENGELLİLERİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ARANI
    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Engelli Koordinasyon Merkezi hakkında bilgiler vererek, ?Merkezde engellilerin sorunlarına çözüm aranıyor? dedi.

    Engelli Koordinasyon Merkezi?nin Büyükşehir Belediyesinin başkanlığında yapıldığını söyleyen Eskici, ?Koordinasyon Büyükşehir Belediyesi?nin başkanlığında yapılan bir engelli koordinasyondur. Büyükşehir Belediyesi genel sekreterimiz sağ olsun başkanımızın talimatı ile bu işe büyük önem veriyor? dedi.
    Merkezde engellilerin sorunlarına çözüm arandığını kaydeden Murat Eskici, ?Ayda bir sefer Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda bütün engelli dernekleri ve engelli spor kulüpleri oraya toplanıyorlar. Engellilerin dertlerini kurum amirleri gelerek birebir anlatıyorlar. Karşılıklı görüşmeler neticesinde anında çözümler üreterek vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet etmek hedefleniyor? ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.