|   | 
  • 'Hala rüşvet alan adamı saklıyorsunuz'


    'Hala rüşvet alan adamı saklıyorsunuz'
    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis Grup toplantısında konuşuyor.

    * Son günlerde garip bir tartışma var. Önce kendi ailemize seslenmek zorundayız. Mustafa Kemal Atatürk’ten bu yana CHP’de genel başkanlık yapmış olan herkesin başımızın üstünde yeri vardır. Türkiye’nin bu kadar derdi varken olayı getirip başka bir tartışma atmosferine çekmek hem partiye hem de Türkiye’ye ihanettir. CHP, onlar gibi değil tertemiz bir partidir, verilmeyecek hiçbir hesabımız yoktur.

    * Ülke akılla yönetilir, ferasetle yönetilir, adaletle yönetilir. Ömer Faruk Gergerlioğlu, bir tweeti paylaştı diye dokunulmazlığı kaldırıldı. AYM oy birliğiyle bir karar aldı. Hakkı ihlal edilmiştir dedi. Hala içeride. Bu mudur adalet? Benden olunca derhal serbest bırakın, benden olmayınca mahkeme kararına uymayın. 

    * İçişleri Bakanı Cumhuriyet gazetesi aleyhine 1 milyonluk tazminat davası açıyor. Neden? Kendisini eleştirdikleri için.

    * (Süleyman Soylu için) Sen pirüpak olsaydın eleştirilmezdin. Hala rüşvet alan adamı saklıyorsunuz, isim vermiyorsunuz. Eğer rüşvet alan birisini koruyorsan sen de onun bir parçasısın zaten. Bahçeli de onun bir parçası.

    * Çalışıyoruz, bütün milletvekilleri arkadaşlarımız, belediye başkanlarımız, hep birlikte çalışıyoruz. Türkiye'nin üzerine bir karabasan çökmüşse bize sorumluluk düşüyor. 

    * Şöyle bir algı oluşturmak istiyorlar 'Zaten iktidar simsiyah. Yozlaşmış bir yönetim var. Oyumuzu kime verelim, CHP. CHP de onlar gibi.' Hayır efendim. CHP tertemiz bir partidir. Verilmeyecek hiçbir hesabımız yoktur.

    * (Melih Bulu için) Bir insan bir göreve atandıktan sonra orayı kendine özel hapishanesi haline getirir mi? Melih Bulu getirdi. Öğrenciler, akademisyenler, çalışanlar istemiyor. O bütün kapıları kapatmış, gelenleri copluyor. Sen kendi hapishaneni kendin yaptın. Böyle bir akademisyen olabilir mi?

    * Tasarruf genelgesi çıktı. AK Parti iktidarı 2003 yılından bu yana tam 6 kez tasarruf genelgesi çıkardı. Niçin uyulmuyor bu genelgelere? Yukarıya bakıyorlar. 

    * İsraf haramsa, çalmak günahsa ve sen de gidip hala bunlara oy veriyorsan sen de aynı günahı işliyorsun.

    * Türk Lirası, döviz karşısında eriyor. Faizler sürekli artıyor. İşsizlik 10 milyonu buldu. Yoksulluk, yolsuzluklar artıyor. Fiyatlar da artıyor. En ağır vergi enflasyon vergisidir.

    * Cumhuriyetin bütün birikimlerini sattılar. Şimdi para yok diyorlar. Para yok tabi. Çünkü her şeyi sattılar. Şimdi sıra geldi TEİAŞ’a. En kârlı şirketlerden biri. Satacak yer kalmadı.

    Erdoğan'a sesleniyorum. Yürekli birisiysen, namuslu birisiysen senin istediğin televizyona çıkalım Tank Palet'i tartışalım. Çıkar mı? Çıkamaz.

    * Allah'ın izniyle iktidar olduğumuzda hiç kimse iktidarı eleştirdi diye hapse atılmayacak, gözaltına alınmayacak. Onun bütün tweetlerini ben okuyacağım. Okuyacağım ve ders çıkaracağım. Noter istiyorsan, noterde vereceğim bu sözü.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.