|   | 
  • 'Kul hakkı yiyen hiç kimse CHP'ye oy vermesin'


    'Kul hakkı yiyen hiç kimse CHP'ye oy vermesin'
    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında konuştu.

    - Eğer bir ülkede adalet varsa, can ve mal güvenliği var demektir. Kimse düşüncesinden ötürü hapse atılmaz. Kimse farklı bir şey söyledi diye üniversiteden atılmaz. Biz aklımızı kullanmayacağız da ne yapacağız? Devleti yönetenlerin adalet konusunda sorumluluğu vardır. Hz. Ali ne diyor? Devletin dini adalettir diyor. Doğru mu, doğru. 
     
    - Yeraltı dünyasının beslemeleriyle üzerimize gelebilirler. Parayla adam tutup bize saldırtıyorsunuz. Sizin feriştahınız gelse bize geri adım attıramazsınız.
     
    - Didim Belediye Başkanımız Deniz Atabay, Didim'e yapılan iki kuleyi yıkmak istediği için saldırıya uğradı.
     
    – Bir kişi düşünün karısı cumhurbaşkanı başdanışmanı. Arkeolog ama Merkez Bankası banka meclis üyeliğine seçiliyor. Ne işi var arkeoloğun orada? Kazı mı yapacak, 128 milyar doları mı arayacak orada?
     
    - Kul hakkı yiyen hiç kimse CHP'ye oy vermesin. Haram oya ihtiyacımız yok. Helal oya ihtiyacımız var.
     
    - AK Parti'ye oy veren, mhp'ye oy veren kardeşlerime seslenmek isterim; bayrak konusunda hepinizin hassasiyeti var biliyorum. Vatan konusunda hepinizin hassasiyeti var, biliyorum. Rüşvet alan bir kişi nasıl olur da Türkiye Cumhuriyeti'ni teslim edecek bir makama atanır?
     
    – Ülkücü kardeşim sana sesleniyorum: Rüşvetçinin büyükelçi tayin edildiği bana dünyada bir devlet göster. Tek örneği var, Türkiye Cumhuriyeti. Hırsız, bayrağımızı temsil ediyor.
     
    - Savunma Sanayi Müsteşarı Bodrum’da tatil yapıyor değil mi? Peki o masrafı kim karşılıyor? O otele tankla girip çökecekler bunlar da orada tatil yapacak. 
     
    - Beşli çete en az 220 milyar liralık ihale aldı. 220 milyar lira arkadaşlar, bir devleti yeniden inşa edersiniz. Beş kişiye veriyorsunuz sadece. Daha acı olanı, bunlardan birisi hatırlarsanız milletin anasına küfretmişti. Adam küfrettikçe aldığı ihale arttı. Şimdi ben yine AK Parti'ye ve MHP'ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum. Bu mudur adalet? Ananıza babanıza küfredecekler, devletin bütün imkanlarını vereceksiniz onlara. Ne kadar vergi ödediklerini de bilmiyoruz, gizli. 
     
    - CHP iktidara geldiğinde ampul patlayacak, güneş doğacak.
     
    – Her ay 10 bin dolar rüşvet alan siyasetçiyi merak etmiyor musunuz? Bu sahtekar, edepsiz adamı merak etmiyor musunuz? Sadece biz mi merak edeceğiz? Bu kişi AKP’nin kilit noktasında. Erdoğan 10 bin dolar rüşvet alanı çok iyi biliyor.
     
    - Rüşveti ortaya çıkarmak devletin namusudur. Devletin namusunu yerle yeksan ettiler.
     
    - Açıklama yapıyor Erdoğan, 'Suç örgütleri mensupları üzerinden tartışmayız' diyor. Ya kardeşim, açıklamayı yapan bu ülkenin İçişleri Bakanı. Ben sana İçişleri Bakanı'nı soruyorum. Sen 'İçişleri Bakanı da suç örgütlerinden birisidir' diyorsa e zaten mesele yok o zaman.
     
    - Erdoğan 'Neymiş, buyurun siz de de doyurun' diyor. Bizim doyurmamız için senin oradan ayrılman lazım kardeşim. Zaten seni doyurmak bir sorun. Türkiye'nin temel sorunu seni ve beslemelerini doyurmak. Doyuramıyoruz ya. Milyarları dolarları veriyoruz, doymuyorsunuz ya. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.