|   | 
  • 'Yıllarca “dostum Trump” diye böbürlenip durdunuz'


    'Yıllarca “dostum Trump” diye böbürlenip durdunuz'
    Partisinin Meclis'teki grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kuzey Irak'ta 13 kişinin hayatını kaybettiği Gara operasyonu ile ilgili olarak "İktidar savaş politikalarına sonuna kadar sarıldığı için bu yönde adım atmadı... " diye konuştu.

    Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

    -- "Rehineleri kurtarmaya gidiyorsun, rehineler ölüyor. Sonra valiye açıklama yaptırıyorsun... Normalde birisinin bu sorumluluğu alıp istifa etmesi lazım... Onlar burunları kanamadan Türkiye'ye getirilebilirdi. Sözde terör örgütünden alacaklar, Çarşamba günü açıklama yapacaklar, biz 13 kişiyi kurtardık diyeceklerdi. Davul zurnayla harekat mı başlatılır? 13 şehidimizin sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan'dır." 

     

    -- Yıllarca “dostum Trump” diye böbürlenip durdunuz. Neden dostluğunuzu, vatan evlatlarımızı terör örgütünün elinden kurtarmak için kullanmadınız?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.