|   | 
  • Ak Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz: ?Programımız Devam Edecek?


    Ak Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz: ?Programımız Devam Edecek?
    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın rahatsızlığı dolayısıyla Kayseri mitingine katılmamasına ilişkin yaptığı açıklamada, ?Başbakanımızın sağlığı, burada yapılacak olan mitingden daha önemlidir? dedi.

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan?ın Kayseri?de düzenlenecek olan mitinge katılmamasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldız, ?Sayın Başbakanımıza biz Kayseri teşkilatı olarak, başkanlığımız ve bütün teşkilatımızdaki arkadaşlarımız olarak, dün Diyarbakır ve Van mitinglerindeki sesini duyduktan sonra, katılmamasını özellikle tavsiye ettik ve kendisinin sağlığının buradaki mitingden daha önemli olduğuna inandık. Biz yine bu programımıza devam edeceğiz. Mitingimizi yapacağız ve inşallah Kayserimizdeki 30 Mart seçimlerinin çalışmalarını tamamlamış olacağız. Yine bütün vatandaşlarımızdan, ilçelerimizden inşallah gelecekler olacaktır. Tabi ki Sayın Başbakanımızın gelemediğine hep beraber üzülüyoruz ama doğrusunun bu olduğu kanaatindeyiz? dedi.
    AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz de, ?Programımız devam ediyor. Sayın Başbakanımız ile görüşmelerimiz devam ediyor. Biliyorsunuz ki Başbakanımızın aşırı yorgunluktan, aşırı çalışmaktan ses tellerinde bir rahatsızlık meydana geldi. Başbakanımızın dün yapılan mitinglerinde, ses kısıklığından dolayı rahatsızlık yaşadığını hepimiz gördük. Allah acil şifalar versin. İnşallah sağlık sıhhat versin. Bu yüzden Kayseri ve Konya mitinglerimize Başbakanımız katılamayacaklar. Tabii ki mitingimiz devam ediyor. Hazırlıklarımız tamam. Çok ciddi bir hazırlık yapıldı? ifadelerini kullandı.
    Öte yandan Başbakanın mitinge katılmayacağı haberini alan partililer de AK Parti il binası önüne gelerek, "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları attı.

    KAYSERİ'DE BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN KATILMAYACAĞI MİTİNG YAPILACAK


    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan?ın sağlık sorunları nedeniyle Kayseri programına katılamayacağının açıklanmasının ardından miting alanında polis ekipleri sıkı güvenlik önlemleri almaya devam ediyor. Ayrıca AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, mitingin iptal edilmediği belirtildi. 

    Başbakan Recep Tayyib Erdoğan?ın sağlık durumu nedeniyle iptal ettiği Konya ve Kayseri mitinglerine katılamayacağının açıklanmasından sonra alanda sıkı güvenlik önlemleri alınmaya devam ediyor. AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Bugün saat 16.30'da Kayseri Cumhuriyet Meydanında düzenlediğimiz miting iptal edilmemiştir. Mitingimiz planladığımız şekilde devam edecektir" ifadeleri kullanıldı.
    Mitinge Bakan, milletvekilleri ve belediye başkan adaylarının katılması bekleniyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.