|   | 
  • ALTIN PİYASASINDA SON DURUM


    ALTIN PİYASASINDA SON DURUM
    Çeyrek altın fiyatında göstergenin yukarı doğru ilerleyen ivmeleri göstermesine sevinen yatırımcılar, altın piyasalarını an be an takip ediyor.

    Altın fiyatları son bir haftada çok hızlı bir yükseliş gösteriyor. Çeyrek altın fiyatı 140 TL rakamını geçti ve altın yatırımcıları bu rakamlara çok seviniyor. Ekonomistler ise altın fiyatlarının yavaş yavaş yılbaşına kadar toparlanacağını belirtiyor.

    Altın fiyatları son zamanların en güzel rakamlarını görmeye başladı. Altın yatırımcıları altın fiyatları konusunda çok korkuyordu. Yapılan yatırımların sonucu ne olacak diye çok merak ediliyor. Altın gram fiyatı şundan 5-6 ay önce 107 TL görmüşken kısa bir sürede 75 TL gibi rakama inince altına yapan yatırımcılar acaba eski fiyata dönermi korkusu başladı.




    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.