|   | 
  • Amerikan Koleji Gençlik Merkezi Oluyor


    Amerikan Koleji Gençlik Merkezi Oluyor
    Büyükşehir Belediyesi Talas'ta bulunan eski Amerikan Koleji'ni gençlik merkezine dönüştürmek için kolları sıvadı. Tarihi binada ilk olarak restorasyon çalışması yapılacak.Kayseri'nin Talas ilçesinde bulunan eski Amerikan Koleji'ni gençlik...

    Büyükşehir Belediyesi Talas'ta bulunan eski Amerikan Koleji'ni gençlik merkezine dönüştürmek için kolları sıvadı. Tarihi binada ilk olarak restorasyon çalışması yapılacak.
    Kayseri'nin Talas ilçesinde bulunan eski Amerikan Koleji'ni gençlik merkezine dönüştürmek için bakanlıklarla yürüttüğü bürokratik işlemleri tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, ilk iş olarak tarihi binanın ayağa kaldırılması için restorasyon ihalesi düzenledi.
    Yaklaşık maliyeti 2 milyon 728 bin lira olan ihaleye 8 firma katıldı. İhaleye katılan firmalar ve verdikleri teklifler şöyle oluştu:
    Sentez Müh. Ltd. Şti 1 milyon 896 bin 482 TL
    Ergün Müh. İş. Ort. 1 milyon 992 bin 560 TL
    HB Rest.-Çağ Rest. 2 milyon 437 bin 762 TL
    Vaka İnş. Ltd. Şti 1 milyon 944 bin 502 TL
    Ermiş İnş. Ltd. Şti 2 milyon 420 bin 271 TL
    Çağdaş Elk. İnş. Ltd. Şti. 2 milyon 10 bin 28 TL
    Er-Bu İnş. Tic. A.Ş. 2 milyon 198 bin 103 TL
    İşsan İnş. Ltd. Şti 2 milyon 143 bin 117 TL
    İhaleyi kazanan firma, komisyonun teklifleri değerlendirmesinin ardından belli olacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.