|   | 
  • Bünyan'da ?okumayı Seviyorum? Projesi Kapsamında Kitap Okuma Etkinliği


    Bünyan'da ?okumayı Seviyorum? Projesi Kapsamında Kitap Okuma Etkinliği
    Bünyan ilçesinde ilk ve ortaöğretim okulu öğrencilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, iletişim ve sosyal becerilerini geliştirmek ve kitap okumanın önemine dikkat çekmek amacıyla kitap okuma kampanyası düzenlendi.Bünyan Kaymakamlığınca...

    Bünyan ilçesinde ilk ve ortaöğretim okulu öğrencilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, iletişim ve sosyal becerilerini geliştirmek ve kitap okumanın önemine dikkat çekmek amacıyla kitap okuma kampanyası düzenlendi.
    Bünyan Kaymakamlığınca hazırlanan? okumayı seviyorum ? projesi kapsamında ilçe meydanında öğrencilerin katılımıyla kitap okuma faaliyeti gerçekleştirildi. Vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları ve çeşitli kurumlar tarafından ilgiyle karşılanan okuma faaliyetine okullardan temsili olarak 150 öğrenci katıldı. Kitap okumanın faydaları ve önemi hakkında konuşmalar yapıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.